• Calender


  « Januari 2021 »
  Ma Di Woe Do Vr Za Zo
          1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31
 • Random photos


We staan voor de verandering eens op tijd op, gaan ontbijten en pakken de koffers in. Het stockeren van de koffers kost plots 5 dollar per koffer. We klagen tegen de man achter de balie dat dat wel erg veel is, en we mogen dan toch voor 10 dollar onze vier koffers achterlaten. Over dit hotel geen klachten, ze zijn echt heel correct en vriendelijk!

Dan naar het High Line Park. Dat was vroeger een oude spoorlijn die niet meer gebruikt was en volledig verloederd was. Men heeft er dan een park van gemaakt, enkele meters boven de grond. Het is een mijl lang en maar een paar meter breed. Je kan er heerlijk wandelen in het zonnetje en er staat ook een heleboel bankjes om wat uit te rusten. Na wat betere dagen is het nu weer verschrikkelijk heet.

We liepen naar de Chelsea Food Market en aten daar een lekkere lunch, de laatste pancakes en de laatste hamburger!

We zijn enkele halten vroeger uit de metro gestapt op de terugweg om nog even door de winkelstraat te kunnen gaan, Litte Italy (niks te zien) en Chinatown, waar ons hotel middenin lag. Dan werden we opgehaald door ons luchthavenvervoer en begon de terugreis.
Weeral een uur vertraging, ligt het aan Delta Airlines of hebben we gewoon pech?

We hebben niet geslapen, tegen dat het voor ons 1 uur ’s nachts was kwamen ze alweer met een ontbijtje langs en daarna landden we, tegen alle verwachtingen acheter viagra in bijna op tijd.
Toen kwam het erop aan om wakker te blijven tot ’s avonds, want in België was het al 10 uur toen! We hebben de dag gevuld met het ophalen van ons Pluisje, de was doen en bezoekjes brengen aan de familie. Uitgeput maar tevreden gaan slapen!

Plaats een Reactie

You must be logged in to post a comment.