• Calender


  « Januari 2021 »
  Ma Di Woe Do Vr Za Zo
          1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31
 • Random photos


Dag 27: New York

10 augustus 2012

Reacties ( 0 )

We sliepen alweer uit (jetlag is een gemeen iets) en namen toen de metro naar het National Museum of Natural History. We begonnen helemaal bovenaan, dat is de dino-afdeling. Was heel indrukwekkend, er waren heel veel echte opgegraven skeletten en ook een aantal nagebouwde.
De andere verdiepingen zijn we maar heel vluchtig doorgelopen omdat we om 12 uur in het planetarium moesten zijn.

Daar was een film over het ontstaan van sterren. Het was heel leuk, de zaal was bolvormig en de film werd afgespeeld op de bovenste helft van de bol. Je lag wat achterover in de zetel en zag zo cialisfrance24.com de prachtige film, ingesproken door Whoopie Goldberg.

Daarna snel naar de fietshuur, om onze fietsen af te halen. We hebben twee uur door Central Park gefietst (en ook wel veel op bankjes gezeten) en daarna brachten we de fietsen terug. We moesten toen wel een stukje door de stad, omdat het veel eenrichtingsstraten waren en we wisten niet of we daar met de fiets door mochten in de verkeerde richting. Het viel supergoed mee om door de straten te fietsen, mensen hielden veel meer rekening met je vanuit hun auto dan bijvoorbeeld in Antwerpen. We zigzagden probleemloos tussen de auto’s door, en je hebt ook die vervelende tramsporen niet Smile

Na het fietsen gingen we nog even naar het Metropolitan Museum, met heel veel schilderijen en beelden. Tot onze verbazing ging dat om 17u20 dicht, en dat in de stad waar alles minstens tot 22u open is! Buiten was er een groep mensen bezig met een ongelooflijke show met salto’s en dergelijke. We hebben er een tijdje naar staan kijken. Dan nog wat shoppen (je moet toch iets doen met je dag he Wink ) , avondeten, wat souvenirs gekocht en gaan slapen.

Plaats een Reactie

You must be logged in to post a comment.