• Calender


  « Januari 2021 »
  Ma Di Woe Do Vr Za Zo
          1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31
 • Random photos


Afgelegde afstand: 150 mijl (241 km)
Max. temperatuur: 72°F (22°C)

Vandaag reden we verder richting Los Angeles. We moesten maar een stuk van 150 mijl doen, maar deden er toch 5 uur over! We reden weer over de Highway 1, en die had heel veel bochten. Het was er ook erg mooi, dus we zijn vaak gestopt voor foto’s en om te genieten van het uitzicht.

We kwamen door enkele gezellige, kleine dorpjes, maar reden toch vooral door de natuur. Het was een smal weggetje, maar er waren heel veel ‘turnouts’, dat zijn plekjes waar je aan de kant kan gaan staan. Op een bepaalde plek zagen we wel 30 zeeolifanten! Dat zijn enorme dieren. Ze lijken een beetje op zeehonden, maar dan lelijker en wel 10 keer zo groot. Ze maakten ook rare geluiden. We bleven niet zo lang staan kijken, er was vandaag veel wind viagra pas cher en het was nogal koud, meestal rond de 15 graden.

We hadden ook pech met de mist: we hoopten dat die vandaag opgeklaard zou zijn, maar hebben toch het grootste deel van de dag in een wolk gereden. Als het dan toch even opklaarde, was het uitzicht ronduit spectaculair. Het leek wel een sprookjeswereld. De heuvels vol bloemen, goudgele stranden, blauwe oceaan, kliffen, en dan de flarden mist die erdoorheen zweefden. Prachtig!

Hier bij het motel zitten nogal wat pelikanen, dat vindt Tine minder leuk. Het zijn echt grote vogels, en ze vliegen over het algemeen lager dan de honderden roofvogels die we eerder zagen.

Daarnet aten we bij een Mexicaan, het was er gezellig op het verwarmde terras en heel lekker! Vanavond rijden we naar een naburig dorpje, waar een drive-in cinema is. Ze spelen vanavond The Dark Knight Rises, de nieuwe Batmanfilm. Hij krijgt heel goede reacties, en zo’n drive-in moet je toch eens meegemaakt hebben! Het is de film waar bij de premiere in Colorado de vreselijke schietpartij was. Dat is hier dagenlang zowat het enige onderwerp op het nieuws geweest, het heeft zelfs de verkiezingen verdrongen. Het staat nog steeds op de voorpagina van veel kranten.
Maar we willen de film toch graag eens zien!

Hier nog een fotootje van onze Chevy:

20120801-184940.jpg

Plaats een Reactie

You must be logged in to post a comment.